Η Εταιρία μας

Η LOVECARE είναι μια παραφαρμακευτική εταιρεία με διεθνή παρουσία που εξειδικεύεται στη παραγωγή, εμπορία και διακίνηση καλλυντικών,  φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών υψηλής ποιότητας .

Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα βοηθούν και θα ενισχύουν πραγματικά την υγεία χωρίς παρενέργειες. Συνεχίζουμε καθημερινά με τη βοήθεια ιατρών και φαρμακοποιών παγκοσμίως την έρευνα και την ανάπτυξη νέων αποτελεσματικών και ποιοτικών προϊόντων.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ο σεβασμός στη φύση και τον άνθρωπο μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης  φυτικών καθαρών δραστικών ουσιών που πράγματι θα βοηθούν χωρίς παρενέργειες. Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο τη ποιότητα , την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους. Αποδεικνύουμε μέσω των προϊόντων μας ότι η φύση μας χαρίζει απλόχερα τις ευεργετικές της ιδιότητες  μόνο εάν πράγματι την σέβεσαι.

Tα εργοστάσια  μας ακολουθούν τον κώδικα GMP ΄΄Good Manufacturing Process παρασκευαστικής πρακτικής και ISO9001: 2000 Ποιότητα Διαπίστευσης. Οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της LOVE CARE   πληρούν τα περιβαλλοντολογικά κριτήρια του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) και συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους κανονισμούς του Βρετανικού Οργανισμού Φαρμάκων & Προιόντων Υγείας (MHRA) .

 

Χονδρική

Η ομάδα χονδρικής της LOVE CARE σας προσφέρει ολόκληρη ποικιλία σεξουαλικών ειδών ,φυτικών προϊόντων και καλλυντικών για αντιπροσωπεία στον κόσμο. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων είναι γνωστή με το όνομα LOVE CARE.Δυνατότητα και με την δική σας ιδιωτική ετικέτα. Τα εργοστάσια της εταιρείας είναι αναπτυγμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα GMP. Η προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες προσανατολισμένες προς τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με υψηλή ποιότητα χωρίς παρενέργειες.

Εγγύηση

Όλα μας τα προϊόντα είναι φυτικά και δερματολογικά ελεγμένα και προορίζονται μόνο για εξωτερική χρήση σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Προσοχή

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Είναι μόνο για βοηθητική και συμπληρωματική εξωτερική χρήση. Για αγωγή η θεραπεία απεθυθύνεστε μόνο στο προσωπικό σας ιατρό